Bestrating in alle vormen

 

Groot terras met grote tegel

Uw droomtuin is een sociale buitenkamer geworden. Activiteiten zoals koken en relaxen worden steeds vaker buiten gedaan. Of durft u ook te dromen van een sauna of jacuzzi? Mogelijkheden te over.  De keuze voor uw bestrating, groot of klein, glad of ruw, donker of licht bepalen in grote mate de uitstraling van uw droomtuin. Elk soort bestrating heeft voordelen, maar natuurlijk soms ook eigenschappen die minder voordelig kunnen uitpakken.

 

Om tot een voor u passende keuze in bestrating te komen nemen wij u mee naar een van de meest gerespecteerde steenleveranciers in de regio. De keuze daar is werkelijk verbluffend. Kleurstelling in combinatie met de toe te passen houtsoort is zeer bepalend. Wordt het een rusttuin of een werktuin? Valt uw keuze op strak en modern of warm en kleurrijk of past een combinatie van beiden in uw droomtuin. Veel aspecten spelen mee in de keuze van uw sierstenen.

 

Voor elk steenformaat zijn er verschillende legverbanden mogelijk. Samen met de kleur, het formaat en de kwaliteit van de stenen bepaalt het legverband in grote mate de uitstraling van uw tuin, terras of oprit. En daarnaast bepaalt de manier waarop de stenen ten opzichte van elkaar gelegd worden de stevigheid of stabiliteit van de bestrating.

 

In een tuin dient het legverband vooral een visueel doel. De eisen die daar aan de stabiliteit van legverbanden gesteld worden, zijn lager dan bijvoorbeeld voor een oprit. Voor een oprit is dus een stevig legverband vereist. Wij geven u een goed advies zodat het esthetische belang niet de functionele eisen overstijgt.

 

Wij weten zeker dat u tot een keuze komt die past in uw droomtuin en binnen het budget wat u voor ogen heeft. Of u nu gaat voor betonbestrating, natuursteenbestrating of gebakken klinkers. Ons vakmanschap staat er garant voor dat u jarenlang plezier krijgt van uw keuze

© 2019 Jaron Ooms Sierbestrating en Tuinaanleg

Maker van droomtuinen sinds 1999