Over ons

Ervaring en passie is vakmanschap.

Jaron Ooms Tuinaanleg is sinds 1999 een betrouwbaar begrip op het gebied van tuinontwikkeling. Naast dit vakmanschap valt ook herbestrating en herinrichting van bestaande tuinen onder onze expertise. Wij combineren uw droom met ons vakmanschap op weg naar een prachtig eindresultaat.

 

Uw tuin zal tot op het kleinste detail keurig opgeleverd worden. Bij de aanleg van uw tuin heeft u nergens omkijken naar. Van het leeghalen van de tuin tot het leveren van het materiaal. Alles wordt voor u geregeld. Uw droomtuin, ons project, compleet van A tot Z.

 

Onze ervaring en passie heeft geleid tot het gebruik van de beste materialen. Materiaal dat in de meeste gevallen van een keurmerk is voorzien en op verantwoordde milieutechnische wijze is vervaardigd. Op deze manier heeft u niet alleen jarenlang plezier van uw droomtuin maar kunnen wij ook ons vakmanschap naar u toe waarborgen.

 

Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of facebook. Ook kunt u het contactformulier via de website invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en maken graag een vrijblijvende offerte!

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

© 2019 Jaron Ooms Sierbestrating en Tuinaanleg

Maker van droomtuinen sinds 1999