Tuin met damwand

Terras en trap naar lager niveau met steiger

Wij zijn gespecialiseerd in de verwerking van hout in de tuin. Het werken met hout geeft uw droomtuin in samenhang met de juiste bestrating, plant en groentoepassing de uitstraling die u wenst.

De mogelijkheden zijn groot. U kunt denken aan beschroeiingen, vlonders, schuttingen, pergola's en het plaatsen van tuinhuisjes. En wat is een tuin aan het water nou zonder een stijger of zonplaats!

Bij de verwerking van hout is ons advies altijd gericht op een combinatie van hardhout en geïmpregneerd hout. Hardhout voor funderingen en damwanden is noodzakelijk om langdurig een uitstekende kwaliteit te waarborgen. Met de combinatie hardhout en geïmpregneerd hout kan verder gewerkt worden aan de uitstraling die past bij uw droomtuin.

Kwaliteit in materiaal blijft ons uitgangspunt. In combinatie met ons vakmanschap heeft dat een duurzame plaatsing tot gevolg. Neem over onze ervaring in houtverwerking in uw droomtuin contact met ons op. Wij vertellen u graag hoe het gebruik van hout kan leiden tot jaren lang plezier van uw investering.

© 2019 Jaron Ooms Sierbestrating en Tuinaanleg

Maker van droomtuinen sinds 1999